Булатов-революціонер виявився значно відповідальнішим за Булатова-міністра

Читать на русском

«Слово і Діло» вирішило переглянути весь список обіцянок міністра молоді та спорту з моменту його призначення на цю посаду 27 лютого 2014 року.

Одними з перших рішень Булатова після приходу в Міністерство молоді та спорту стали проведення аудиту та представлення нової структури відомства і плану розвитку галузі. Як і більшість новопризначених міністрів, Булатов пообіцяв, що Мінмолодьспорту відтепер працюватиме за європейськими стандартами і буде більш відкритим для громадськості».

Трохи згодом міністр пообіцяв, що Чемпіонат Європи з баскетболу, фінальна частина якого була запланована на літо 2015 року, все-таки пройде в Україні. Щоправда, складна політична ситуація, в якій опинилася країна, не могла не накласти свого відбитку, тож Булатов заявив, що фінансування заходу буде суттєво скорочене.

Одразу кілька зареєстрованих обіцянок Дмитра Булатова на посаді міністра спорту стосуються будівництва чи ремонту спортивних об'єктів. Зокрема, чиновник пообіцяв запустити басейн-довгобуд «Купава» у Броварах - і це поки що єдина його виконана обіцянка як члена уряду.

А от що стосується турботи про матеріальний стан спортсменів — тут міністру поки що похвалитися нічим. Так, обіцянка виплатити призові чемпіонам та призеру Зимових Олімпійський Ігор у Сочі досі чекає на виконання. Так само у процесі виконання перебувають обіцянки надати державну підтримку спортсменам, що переїхали з Криму на материкову частину України.

«Слово і Діло» зареєструвало 12 обіцянок Дмитра Булатова, які він роздав на посаді міністра молоді та спорту. З них він не виконав одну — про перенесення фіналу Кубка України з Полтави в інше місто через загрозу масових зіткнень. Ще 2 обіцянки - обидві виконані - Дмитро Булатов дав ще в якості лідера «Автомайдану».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: