Бондаренко і Кличко заочно сперечаються, куди дівати київський іподром

Читать на русском

Кандидати в мери Києва Володимир Бондаренко та Віталій Кличко суперечать один одному і ніяк не вирішать, що робити зі столичним іподромом.

Зокрема, 14 травня нинішній глава КМДА пообіцяв перенести столичний іподром в район Конча-Заспи, ближче до Дніпра. 

Він розповів, що на його базі за допомогою спонсорів мають намір створити кінно-спортивний комплекс, а на місці, де зараз існує іподром, планується будівництво торгового центру ІКЕА.

У свою чергу Кличко заявив, що столичний іподром, над яким нависла загроза знищення та забудови, залишиться на своєму місці.

Разом з тим генеральний секретар Федерації кінного спорту Київщини Ірина Мусієнко вважає, що якщо реконструювати іподром і налагодити роботу, то він може приносити дуже багато грошей. Мусієнко також вважає, що якщо іподром трансформують у кінно-спортивні комплекси, багато людей перестануть його відвідувати, оскільки далеко не всі будуть постійно їздити за місто.

Поточний рейтинг відповідальності Володимира Бондаренка становить 8% - він встиг виконати 6 з 78 обіцянок, зафіксованих системою «Слово і Діло». В активі Віталія Кличка - 38 виконаних обіцянок з 159. Рейтинг його відповідальності станом на 28 травня становить 22%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: