Мусій достроково виконав обіцянку, надавши регіонам «швидкі»

Читать на русском

Міністр охорони здоров'я Олег Мусій продовжує забезпечувати регіональні лікувальні установи автомобілями екстреної медичної допомоги, купленими Мінздравом.

«Вчора майже 60 сучасних авто отримали фактично всі регіональні центри екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Це «швидкі» класу А на базі автомобілів ГАЗ 32213, вироблені підприємством «АІС - Столиця», - пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу МОЗ.

Зокрема, по 2 машини отримали Волинська, Закарпатська, Кіровоградська, Черкаська, Чернігівська області та Буковина. По 3 машини відправили до Полтави, Хмельницького, Житомира та Вінниці. Київська область отримала чотири «Газелі», по 6 автомобілів розподілили у Львівську, Одеську області, а також у столичні центри екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Найбільшу кількість «швидких» отримали Харків і Дніпропетровськ - 7 і 8 відповідно.

Нагадаємо, 23 травня 2014 Олег Мусій запевнив, що з 1 червня до медустанов, зокрема в Київ, почнуть надходити «швидкі» на базі «Газелі» класу «А».

Варто відзначити, що дана обіцянка стала першою виконаною з усіх заяв Мусія на посаді міністра охорони здоров'я.

Всього в системі «Слово і Діло» зареєстровано 21 обіцянку Олега Мусія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: