У ще мирному Донецьку Лук'янченко не забезпечив місцями всіх дитсадківців

Читать на русском

Міський голова Донецька Олександр Лук'янченко не зміг виконати дану ним обіцянку щодо відкриття нових місць в дитячих садах.

Зокрема, в ході проведення звіту перед територіальною громадою донецький мер заявив, що в 2013 році в дитячих садах буде відкрито 500 нових місць. 

Однак, як повідомили в Донецькій міській раді, минулого року в дошкільних навчальних закладах було відкрито тільки 400 нових місць. Разом з тим обіцянку ввести в експлуатацію дитячий садок на селищі Лідіївка до кінця 2013 року Донецький міський голова теж не виконав.

Відзначимо, що цього року Лук'янченко знову заявив про наміри створити 360 нових місць у дошкільних установах міста. Також мер повідомив, що в дитячому саду мікрорайону Привокзальний, Куйбишевського району в 2014 році буде створено 140 додаткових місць.

Олександр Лук'янченко керує Донецьком з 2010 року. На його рахунку - 162 обіцянки, зареєстровані «Словом і Ділом», 33 з яких він не виконав. У процесі виконання зараз знаходиться більше половини його заяв. Зокрема, він пообіцяв, що в поточному році буде встановлено 100 нових дитячих і спортивних майданчиків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: