Політолог розповів, що може вдарити по УДАРу

Читать на русском

Політолог Володимир Цибулько вважає, що по репутації УДАРу в майбутньому може вдарити непослідовна поведінка щодо забудовників і непослідовна інвестиційна політика для Києва.

Про це він сказав в ексклюзивному коментарі кореспонденту «Слова і Діла».

В той же час експерт впевнений, що наразі політична сила Віталія Кличка  має всі можливості для створення в Києві сприятливого середовища для інвесторів. «Зараз УДАР має весь потенціал, щоб сформувати інвестиційні умови в самому Києві, унікальні та повчальні для України», - сказав він.

На думку експерта, «УДАР» заклав ресурс довіри до своєї партії на перспективу і, якщо кроки Віталія Кличка на новій посаді будуть послідовними, відкритими та відповідальними, електорат лише збільшуватиметься. Цибулько вважає, що «УДАР», виправдавши сподівання своїх виборців, може примножити електорат за рахунок виборців «Батьківщини», яка традиційно мала в Києві 50%.

Нагадаємо, 24 квітня лідер партії «УДАР» і кандидат у мери Києва Віталій Кличко пообіцяв, що всі незаконні рішення попереднього керівництва Київради будуть оскаржені і скасовані в судових інстанціях.

20 травня 2014 року Віталій Кличко заявив, що він бачить своїм завданням на посаді міського голови столиці запровадження доплат і пільг соціально незахищеним і малозабезпеченим киянам, а також пенсіонерам, вчителям, медикам.

Крім того, 22 травня Віталій Кличко пообіцяв до вересня знайти фінансування  для будівництва Подільского моста на Троєщину.

Системою «Слово і Діло» наразі зафіксовано 159 обіцянок  Кличка. Скільки з них він вже виконав, можна дізнатися на нашому сайті.

За першими результатами голосування у шістьох районах Києва Кличко набрав 57 % голосів виборців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: