Програвши вибори, Гриценко все одно чомусь приймає "кадрові рішення"

Читать на русском

Кандидат на пост президента Анатолій Гриценко стверджує, що першим кадровим рішенням новообраного президента повинна стати заміна Олега Махніцького на посту генерального прокурора. 

Про це Гриценко сказав в ефірі телеканалу ZIK, передає "Слово і Діло" з посиланням на прес-службу політика. 

«Він фактично підірвав довіру людей до того, що може бути відновлена справедливість... Ті, хто віддавали накази вбивати людей,  ті, хто розікрали країну і кешем вивезли 32 мільярди, спокійно втекли, а дехто вже повертається", - зазначив Гриценко, критикуючи діяльність нинішнього керівника ГПУ.

Зазначимо, що системою "Слово і Діло" зафіксовано обіцянки Олега Махніцького покарати всіх, хто віддавав злочинні накази під час бойових дій на Майдані, а також повернути в Україну кошти, якими незаконно заволоділо колишнє керівництво країни. Першу обіцянку він дав ще 22 лютого, а другу - 11 квітня. 

В той же час нашим проектом зафіксовано немало обіцянок і самого Гриценка, які були провалені, або досі чекають на своє виконання. З 55 обіцянок Гриценка в системі "Слово і Діло" наразі виконані 13. 

Як відомо, Гриценко не може розраховувати на перемогу в президентський виборах: після обробки 50,26% протоколів він набрав 5,48% голосів.

Нагадаємо, 21 травня лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок заявив, що Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу проти Анатолія Гриценка щодо "зникнення" предметів озброєння під час його перебування на посаді міністра оборони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: