Під Карлівкою полягли щонайменше 4 бійці батальйону «Донбас»

Читать на русском

У спецбатальйоні «Донбас» повідомляють про 4 загиблих та 9 поранених бійців.

Про це з посиланням на «LB.ua» пише «Слово і Діло».

«Згідно з оновленими даними, які є у прес-служби батальйону, на цю мить поранені 9 чоловік (кількість постійно уточнюється). В будівлі, де переховувались бійці, в Карлівці, розстріляні та закидані гранатами три людини, також одна людина загинула під час збройного протистояння вранці (23 травня - «Слово і Діло»)», - повідомили у прес-службі спеціального батальйону.

На місці подій розгорнули польовий госпіталь, найбільш тяжко поранені бійці відправлені до лікарень Донецької та Дніпропетровської областей.

Також у прес-службі спростовують інформацію стосовно того, що командира батальйону Семена Семенченка нібито взяли в полон. Наразі він перебуває разом із особовим складом підрозділу, однак їхнє місцезнаходження не розголошують.

Нагадаємо, вчора спеціальний батальйон «Донбас» потрапив в облогу сепаратистів поблизу села Карлівка, що під Донецьком. Командир батальйону Семенченко заявив, що військове керівництво тоді відмовилося прислати підкріплення і бійцям батальйону довелося самостійно вириватися з оточення.

Повідомляють також, що частина солдат потрапили в полон, їхня доля наразі невідома.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: