Українським політикам на сході ввижаються Сомалі, Берлін і Сталінград

Читать на русском

У зв'язку зі складною політичною ситуацією в Україні деякі політики не раз порівнювали події в країні з найбільш значними перепетіями, пригодами у гарячих точках і подіями світових війн.

Зокрема, 13 квітня заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан заявив, що всі, хто захоче влаштувати війну в області, повинні знати, що Дніпропетровськ стане для них другим Сталінградом. Водночас міністр Кабінету міністрів Остап Семерак порівняв події в Україні з «берлінською кризою» 1961 року. Так, він пообіцяв, що влада не дозволить Путіну «вибудувати нову Берлінську стіну» посеред України.

У свою чергу, регіонал Борис Колесніков заявив, що не дозволить перетворити Донбас у Сомалі. За його словами, зараз правоохоронні органи спільно з представниками бізнесу розробляють систему колективної безпеки в регіоні.

Рейтинг відповідальності Корбана станом на 23 травня становить 11%. Рейтинг Остапа Семерака становить 19% – він виконав 3 обіцянки з 16, зафіксованих проектом «Слово і Діло». В активі Бориса Колеснікова перебуває 116 обіцянок, з яких не виконано більше половини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: