Не впоравшись із лоббі алкоголю і тютюну, Оробець взялася за здоров'я киян

Читать на русском

Леся Оробець включила у свою передвиборчу програму на виборах мера Києва низку обіцянок щодо популяризації здорового способу життя киян.

Між тим, у 2010 році народний депутат Леся Оробець обіцяла, що до її програми дій увійде повна заборона реклами алкоголю та тютюну, пише “Слово і Діло”.

Як результат, у липні 2013 року законопроект про заборону реклами алкогольних та тютюнових виробів був зареєстрований, але не Лесею Оробець, а депутатами від ВО “Свобода”.

Тепер же, напередодні виборів міського голови столиці, Оробець знову пропонує ряд оздоровчих ініціатив. Зокрема, в її програму включена інтеграція велотранспорту в систему громадського транспорту Києва та будівництво 3 критих велопаркінгів.

Крім бажання пересадити киян на велосипеди, Оробець також пропонує створити інтерактивну карту “Здоровий Київ”, за допомогою якої користувачі в режимі онлайн могли би визначити місцезнаходження об'єктів здорового дозвілля, а також внести потенційно небезпечні об'єкти міста.

Крім того, політик обіцяє подбати про людей літнього віку та тих, хто страждає на захворювання серцево-судинної системи.

Із 51 обіцянки Лесі Оробець, зареєстрованої в системі “Слово і Діло”, наразі виконані 3. Ще 45 — у процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: