«Зелені» на озеленення Києва обіцяють витрачати більшість кандидатів

Читать на русском

Напередодні виборів міського голови Києва практично всі кандидати на цей пост в один голос пообіцяли зберегти головну родзинку української столиці.

Зокрема, нинішній голова КМДА Володимир Бондаренко у своїй програмі обіцяє зберегти й облаштувати зелені зони міста Києва, а кандидат у мери Віталій Кличко пообіцяв припинити будівництво в лісопаркових і паркових зонах.

Разом з тим, колишній градоначальник Олександр Омельченко запевняє, що в разі перемоги на виборах він поліпшить екологічний стан столиці. Зокрема, він планує створити зони відпочинку, спортивні та дитячі майданчики, зелені зони, парки і сквери та ін.

Подібну обіцянку дала кандидат на мерське крісло Леся Оробець. Так, вона заявила, що у столиці буде реалізовано проект щодо заборони забудови та знищення зелених зон, у тому числі проведення чіткої градації зелених зон, надання статусу муніципальних парків, визначення кордону і запровадження мораторію на відведення земельних ділянок для оренди, створення прозорої кадастрової системи тощо.

Рейтинг відповідальності Володимира Бондаренка та Лесі Оробець станом на 21 травня становить 5% і 6% відповідно. Рейтинг Віталія Кличка становить 22​​% – він виконав 33 обіцянки зі 150, зафіксованих проектом «Слово і Діло». В активі Олександра Омельченка знаходиться 21 обіцянка, всі вони на даний момент мають статус «в процесі».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: