Космічніше Льоні-Космоса: що обіцяє киянам Дарт Вейдер

Читать на русском

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 8 «космічних» обіцянок представника Інтернет-партії та кандидата на посаду мера Києва Дарта Олексійовича Вейдера.

Так, у разі перемоги на виборах він пообіцяв провести кіберизацію ЖКГ – впровадження електронного паспорта для кожного житлового будинку, онлайн доступ до рахунку кожного будинку й доступ до витрат з бюджету міста в онлайн режимі. Також кандидат у мери заявив, що створить електронне місто і знищить черги шляхом переведення всіх процедур узгодження та дозволів в автоматизований електронний режим.

Серед решти заяв Дарта Вейдера варто виділити обіцянку про повну заміну шиферу на черепицю на дахах житлових будинків Києва у зв'язку з тим, що азбест і азбестовмісні матеріали викликають рак. Разом з тим кандидат пообіцяв, що вже у віці 10 років кожен киянин матиме право на отримання комп'ютера.

Не обділив «володар темряви» у своїй програмі і студентів. Так, Вейдер заявив, що закріпить у статуті міста права студентів на безкоштовний доступ до мережі інтернет на території навчального закладу на швидкості не менше 100 Мбіт.

Як відомо, у квітні ЦВК відмовилася реєструвати Дарта Вейдера кандидатом у президенти. Замість цього 1 травня Київська територіальна виборча комісія зареєструвала представника Інтернет-партії кандидатом на посаду мера Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: