Тижневий дайджест станом на 18 березня 2013 року

Читать на русском

За минулий тиждень до системи "Слово і діло" додано 84 нових обіцянок від представників центральних та регіональних органів влади. Серед головних фігур – Прем’єр-міністр Микола Азаров, голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів та заступник голови Київської міської держадміністрації Віктор Корж.

Голова Кабміну Микола Азаров минулого тижня дав чергову обіцянку про утримання стабільних цін на хліб та запевнив, що протягом п'яти років будуть добудовані всі основні транспортні магістралі у напрямку ЄC. Задля ефективного будування нових доріг очільник уряду обіцяє розділити функції з управління дорожнім господарством, яке на сьогодні повністю лежить у віданні Укравтодору.

Також Микола Янович планує розвивати в Україні ракето-космічну промисловість та виробництво радіофармпрепаратів.

Голова Держінвестпроекту Владислав Каськів минулого тижня оголосив нові подробиці будівництва LNG-терміналу. Зокрема, стало відомо, що для терміналу буде побудована спеціальна морська платформа, а наземна частина заводу буде завершена за 3-4 роки. Також Владислав Каськів пообіцяв, що в рамках реалізації проекту "Відкритий світ" до 1 травня поточного року в 54-х школах запрацює інтерактивна система навчання (з використанням персональних комп'ютерів).

Новопризначений заступник голови КМДА Віктор Корж пообіцяв, що протягом поточного року в столиці  буде збудовано 95 спортивних майданчиків, а до проведення Євробаскету-2015 в Деснянському районі Києва побудують баскетбольний комплекс.

Також минулого тижня Віктор Корж оголосив низку планів щодо покращення системи охорони здоров’я міста. Так вже до 1 червня 2013 року буде відкрито відділення тимчасового перебування в Київському геріатричному пансіонаті, а у вересні - хоспісне відділення. Також, за словами київського очільника, цього року в місті буде відкрито другий перинатальний центр.

Протягом вказаного періоду 24 обіцянки отримали статус "Виконано" та 22 - "Не виконано".

Голова КМДА Олександр Попов минулого року не реалізував низку важливих проектів в рамках програми збереження історичних пам’яток столиці «Старий Київ». А голова Сумської ОДА Юрій Чмирь, як і обіцяв, посприяв поверненню скасованого пасажирського нічного потягу сполученням Суми-Київ.

Станом на 18.03.2013 року в системі "Слово і діло" налічується 979 персон і 12897 обіцянок, з них 8429 в процесі, 2290 виконаних та 2172 невиконаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: