Так і не ввівши податку на розкіш, Цушко й далі фантазує на тему податків

Читать на русском

Не впоравшись одного разу з обіцянкою ввести податок на розкіш, кандидат у президенти України Василь Цушко вирішив замінити її на нову.

У 2010 році, бувши міністром економіки, Цушко пообіцяв, що уряд введе податок на розкіш. Зазначимо, що податок на розкіш в Україні не був введений, але частково його суть реалізована в Податковому кодексі й утілюється в податку на нерухомість із великою площею, літаки, судна й гвинтокрили. Однак ці податки мають символічну форму – рівень ставок непорівнянний із вартістю оподатковуваних об'єктів нерухомості та розкоші.

В нинішній президентській програмі кандидат переосмислив свої реформаторські прагнення у сфері оподаткування й заявив, що для боротьби з корупцією буде введено єдину електронну систему сплати податків.

В активі Василя Цушка – 5 виконаних і 5 провалених обіцянок із 26, зареєстрованих у системі «Слово і Діло». В процесі виконання зараз знаходяться 16 обіцянок політика, зокрема, про те, що буде ухвалено закон про процедуру імпічменту президента.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: