Симоненко не розлучається з обіцянкою скасувати пенсійну реформу

Читать на русском

Лідер КПУ і кандидат у президенти Петро Симоненко в президентській програмі 2014 року вирішив реанімувати свою торішню обіцянку про скасування пенсійної реформи.

Нагадаємо, що лідер комуністів 19 березня 2013 року запевнив, що Компартія не голосуватиме ні за один законопроект з порядку денного, поки не буде скасована пенсійна реформа. Через місяць Верховна Рада України не підтримала законопроект, яким передбачається скасування пенсійної реформи, і вже наступного дня фракція КПУ голосувала за проекти порядку денного.

Водночас у нинішній програмі політика на виборах президента України теж є подібна заява. Так, 31 березня 2014 року Симоненко пообіцяв скасувати антиконституційну пенсійну реформу.

Нагадаємо, що в ході теледебатів Петро Симоненко зробив заяву про відмову від участі в президентських виборах, поставивши під сумнів їхню легітимність. Однак ЦВК заявила, що жодних правових наслідків його заява не має, оскільки згідно з законом, знятися з президентських виборів кандидати могли до 1-го травня.

Станом на 17 травня в системі «Слово і Діло» знаходяться 107 обіцянок Петра Симоненка, лише 8 із яких зафіксовані як виконані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: