Втретє за круглим столом влада й опозиція засядуть у Донецьку

Читать на русском

Донецька обласна держадміністрація повідомила про проведення в Донецьку 21 травня третього круглого столу національної єдності.

«21 травня в Донецьку відбудеться круглий стіл національної єдності під патронатом Президентів Леоніда Кравчука та Леоніда Кучми. ... Захід пройде за консультативної підтримки ОБСЄ», – наголошується в повідомленні ОДА .

При цьому донецький губернатор Сергій Тарута закликав усі політичні та громадські організації східних регіонів узяти участь у круглому столі.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк 14 травня пообіцяв разом із повним складом Кабінету міністрів об'їхати всі регіони України в рамках «круглого столу єдності».

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко 13 травня заявила, що ініціює проведення загальнонаціонального круглого столу єднання та порозуміння безпосередньо в зоні конфлікту в Донецьку.

В. о. голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв 12 травня запевнив, що на загальноукраїнський круглий стіл національної єдності 14 травня не запросять самопроголошених губернаторів, і ця обіцянка була виконана.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: