Грізний Ярош так і не покарав усіх, хто «косить» під «Правий сектор»

Читать на русском

Кандидат на пост президента Дмитро Ярош не виконав свою обіцянку покарати всіх, хто прикривається ім'ям «Правого сектора» при здійсненні різноманітних провокацій та протизаконних дій.

Цю обіцянку Ярош дав 2 березня, проте вже станом на травень можна констатувати, що виконано її не було. Після заяви свого лідера «Правому сектору» неодноразово приписували дії, до яких організація стосунку не мала, однак її керівництво не вживало жодних контрзаходів з метою спростування чи усунення безпідставних звинувачень.

Так, у кінці квітня донецькі сепаратисти звинуватили «Правий сектор» у нападі на блокпост біля Слов'янська, а «підставою» для звинувачення стали картонні візитівки організації, які начебто були знайдені в обгорілому автомобілі.

Також «Правий сектор» був звинувачений російськими ЗМІ та проросійськими активістами в підпалі одеського Будинку профспілок. Згодом у МВС України спростували причетність організації до вказаних подій.

Загалом системою «Слово і Діло» зафіксовано 66 обіцянок Дмитра Яроша, три з яких були виконані. Зокрема, йому вдалося виконати обіцянку щодо створення в Донецькому регіоні спецбатальйону «Донбас».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: