Гриценко поки не повернув у власність держави жодної дачі

Читать на русском

Кандидат у президенти Анатолій Гриценко, балотуючись на пост номер один у країні, зовсім забув про обіцянку, дану 2 роки тому.

10 вересня 2012 року на офіційному сайті з'явилася його заява про те, що державі будуть повернуті всі держрезиденції, де проживають нинішні й колишні чиновники, пише "Слово і Діло".

Цю обіцянку Гриценко  давав у контексті програми партії «Батьківщина», в якій було прописано проведення масштабної люстрації державних чиновників, починаючи з судових та правоохоронних органів.

Що стосується люстраціі держчиновників, українська влада далі обіцянок не йде. Станом на 31 березня в системі «Слово і Діло» зафіксовано 83 обіцянки, які стосуються люстрації влади. Крім Гриценка, цю обіцянку давали й лідери оппозиційних партій Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок та Віталій Кличко.

З 55 обіцянок Гриценка, зареєстрованих на сайті «Слова і Діла», виконано 13. Ще тридцять шість – у процесі виконання. Так, нещодавно кандидат у президенти пообіцяв, що найближчим часом в Україні відбудуться позачергові парламентські вибори.

Гриценко не подовжив мораторію на продаж землі до президентських виборів і не виконав ще 6 своїх обіцянок.

Варто зазначити, що в ході своєї президентської кампанії з 55 зафіксованих системою «Слово і Діло» обіцянок Гриценка 10 є передвиборними.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: