Оробець вирішила попіаритися на невиконаній обіцянці Попова

Читать на русском

Кандидат у мери Леся Оробець вирішила завершити розпочату Поповим справу й запровадити єдиний квиток на проїзд на всі види транспорту, пише "Слово і Діло".

У своїй передвиборній програмі одним із основних завдань Оробець ставить вирішення проблеми з проїздом киян. Про це було заявлено 30 квітня 2014 року. Термін виконання – 1 рік.

Варто зазначити, що 10 вересня 2013 року таку обіцянку вже давав екс-голова Києва Олександр Попов. Згідно з його словами, електронний квиток мав з'явитися в киян уже 1 січня 2014 року.

Однак 14 листопада 2013 року директор департаменту транспорту КМДА Євген Водовозов повідомив, що електронна система для введення "єдиного квитка" буде запущена лише в середині 2014 року. 16 січня 2014 в. о. голови КМДА Анатолій Голубченко повідомив, що тарифи на перевезення в метро та іншому громадському транспорті найближчим часом змінюватися не будуть.

Нагадаємо, Леся Оробець повідомила, що територіальна виборча комісія зняла її кандидатуру з виборів мера Києва. Водночас політик висловила думку, що її зняття з виборів ініціював представник УДАРу.

15 травня Окружний адміністративний суд Києва ухвалив задовольнити адміністративний позов Лесі Оробець і відновив її кандидатом у депутати Київської ради.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 51 обіцянку Лесі Оробець. 3 з них вона вже виконала, ще 3, серед яких є і передвиборні обіцянки киянам, знаходяться в процесі виконання. Політик так і не висунулася за мажоритарним округом, не заборонила рекламу алкоголю й тютюну та не внесла норм стосовно ЗНО до закону «Про вищу освіту». Всі ці обіцянки були дані Оробець ще 3 роки тому.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: