Хитрий Рабинович пропонує оголосити дефолт і не віддавати кредити

Читать на русском

Кандидат на пост президента Вадим Рабінович вважає, що дефолт за зовнішніми зобов'язаннями був би не найгіршим виходом з кризової ситуації в Україні.

Про це він сказав в ході теледебатів на «Першому національному», відповідаючи на запитання кореспондента «Слова і Діла».

«Ми чудово проживемо, нам є чим віддавати борги. Або скажіть, що ми не будемо віддавати борги... Дефолт - це не означає, що ми збанкрутуємо. Це означає , що ми їм нічого не віддамо», - заявив Рабінович.

У цьому контексті він навів приклад Греції, яка оголосила дефолт і «почала процвітати».

Також Рабінович висловив думку, що Україна повинна приймати тільки безпроцентну допомогу від іноземних держав, витрати по якій фіксуватиме спеціально створена комісія.

«Ну, ось дали позавчора 3 млрд, вам що легше жити стало? Дали 3 млрд під відсотки. Під які - ми не знаємо... І дали ще 320 млн безоплатно. Ось 320 млн треба брати», - сказав Рабінович.

Системою «Слово і Діло» станом на 17 травня зафіксовані 10 обіцянок Вадима Рабіновича. Зокрема, він пообіцяв у разі перемоги на виборах заборонити балотуватися до Верховної Ради всім тим, хто вже був депутатом. Сам же він пообіцяв через два роки добровільно піти у відставку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: