Обіцянка-цяцянка: зі створенням робочих місць у Бойка поки туго

Читать на русском

Колишній віце-прем'єр-міністр і нинішній кандидат в президенти України Юрій Бойко так само рішуче виступає за створення нових робочих місць, незважаючи на кілька провалених обіцянок у цій сфері.

Так, в 2012 році, будучи міністром енергетики та вугільної промисловості він пообіцяв, що реалізація десяти важливих енергетичних проектів дозволить до наступного року створити 50 тисяч робочих місць. Але в підсумку в 2013 році не всі з цих проектів були реалізовані, тому й не було створено обіцяну кількість робочих місць.

Разом з тим, вже на посаді віце-прем'єр-міністра України, 27 лютого 2013 року Бойко запевнив, що протягом року на підприємствах 5-ти пріоритетних галузей економіки (металургія, авіаційна галузь, автомобілебудування, суднобудування та сільгоспмашинобудування) будуть створені додатково 30 тис. робочих місць. Для цього, за його словами, повинні були реалізуватися 16 проектів з підтримки конкретних підприємств. Але і в 2013 році не було створено 30 тис. обіцяних робочих місць, оскільки проблема залишилася колишньою - не всі проекти були реалізовані.

Відзначимо, що цього року кандидат на посаду президента України Юрій Бойко у своїй передвиборчій програмі пообіцяв встановити нові соціальні стандарти, а саме збільшити кількість робочих місць на ринку праці.

Юрій Бойко роздав 92 обіцянки, зареєстрованих системою «Слово і Діло». З них він виконав 23, в той час як 54 обіцянки втілити в життя йому так і не вдалося. Які саме - дивіться у нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: