Луганський мер Кравченко виконав лише чверть своїх обіцянок

Читать на русском

Проект «Слово і Діло» зафіксував 98 обіцянок Сергія Кравченка, які він дав на посаді міського голови Луганська.

Серед виконаних обіцянок Кравченка звертають на себе увагу обіцянки про відкриття 7-ї міської лікарні, про проведення реконструкції та капітального ремонту футбольного поля стадіону «Авангард» і про відновлення ліній зовнішнього освітлення на 47 вулицях Луганська.

Водночас, обіцянки встановити близько тридцяти нових зупинок громадського транспорту до кінця 2011 року, відкрити льодову арену до кінця 2012 і відремонтувати 184 дахи в тому ж році йому виконати не вдалося.

Разом з тим, в активі Кравченка є достатньо велика кількість обіцянок, які мають статус «в процесі». Так, з останніх заяв мера Луганська варто відзначити обіцянки, що стосуються забезпечення життєдіяльності міста в умовах складної політичної обстановки в країні і початку реалізації проекту з реконструкції історичної частини міста.

Крім того, Луганський міський голова заявив, що в місті будуть працювати тільки комфортні автобуси середньої та великої місткості. Також 24 квітня 2014 року Кравченко пообіцяв забезпечити своєчасну виплату заробітної плати.

Загалом системою «Слово і Діло» зафіксовано 133 обіцянки Сергія Кравченка, які він дав як на чолі Луганської мерії, так і в якості кандидата на цей пост. Рейтинг його відповідальності станом на 14 травня складає 25% - всього він виконав 33 обіцянки, ще 59 його заяв знаходяться в процесі виконання. Скільки обіцянок міського голови залишилися не виконаними - дивіться на нашому сайті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: