Старі пісні про головне: Тимошенко знову дає обіцянки, які провалила раніше

Читать на русском

Кандидат на посаду Президента України Юлія Тимошенко повторює обіцянки, які давала і не змогла виконати раніше.

«Слово і Діло» продовжує аналізувати передвиборні програми кандидатів у президенти.

Так, Юлія Тимошенко ще в 2007 році пообіцяла піти з влади, якщо їй не вдасться повернути гроші вкладникам Ощадбанку СРСР. Протягом 2,5 років прем’єрства Тимошенко повернула вклади лише частково. 8 квітня лідерка «Батьківщини» знову поставила на карту свою політичну кар’єру, заявивши, що піде з влади на вимогу Майдану.

Друга обіцянка Тимошенко, яку вона намагається виконати не вперше, стосується медичного страхування. Запровадити страхову медицину вона вперше пообіцяла ще в січні 2010 року, однак уже в березні Тимошенко довелося покинути прем’єрське крісло, тож цю обіцянку експерти «Слова і Діла» занесли в архів. Тобто, по суті, це зобов’язання виконане так і не було. Наприкінці березня 2014 року Юлія Тимошенко знову повернулася до цього питання. Цього разу вона запропонувала надати пільги роботодавцям, які добровільно застрахують здоров’я своїх працівників.

Ще одна повторна обіцянка, на якій «Слово і Діло» підловило Тимошенко – про скасування призову до армії та переведення її на контрактну основу. Вперше політик заявила про це в 2010 році, а в 2014 – знову включила це питання у свою передвиборчу програму.

Більш детально про те, як змінилися передвиборні обіцянки Юлії Тимошенко в порівнянні з 2010 роком, читайте у спеціальному матеріалі «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: