На чолі АП Пашинський поки не виконав жодної обіцянки

Читать на русском

Тимчасово виконуючий обов'язки голови Адміністрації Президента Сергій Пашинський станом на 12 травня не виконав жодної з даних ним на цій посаді 15 обіцянок, зафіксованих проектом «Слово і Діло».

Так, 3 обіцянки Пашинського отримали статус «не виконано», а ще 12 знаходяться в процесі виконання. Зокрема, провалені були обіцянки керівника президентської адміністрації щодо швидкої стабілізації ситуації в Слов'янську і звільнення міліціонерів, які співпрацюють з сепаратистами в Донецьку. Крім того, невиконаною також виявилася заява Пашинського щодо того, що кримського сценарію в східних областях України не буде.

Крім цього, Пашинський пообіцяв швидку ліквідацію Міністерства доходів і зборів та створення 27 батальйонів спецпризначення. Ряд обіцянок політика пов'язані з ситуацією на півдні і сході України і російською агресією - він заявив, що в разі перетину російськими військами українського кордону Україна буде знищувати нападників; всі терористи в східній Україні будуть ліквідовані; Слов'янськ і Краматорськ повернуться до нормального життя, а тамтешні терористи будуть знищені або захоплені.

Також, як обіцяв Пашинський, записатися добровольцем в батальйон спецпризначення зможе будь-який бажаючий; АТО в районі Червоного Лиману, Слов'янська і Краматорська незабаром буде завершена, а Донецьку ОДА чекають кадрові чистки.

Нинішній керівник АП, крім усього перерахованого вище, пообіцяв притягнути до відповідальності «зрадників» - екс-командувача ВМС України Дениса Березовського і замгенпрокурора України Миколу Банчука. Сам же Пашинський запевнив, що піде у відставку відразу після президентських виборів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: