«Картка Киянина» прописалася в Інтернеті

Читать на русском

10 липня 2012 року заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко повідомив про відкриття інформаційного сайту "Картка киянина", який покликаний на допомогу в реалізації одноіменного проекту. Нагадаємо, що картка киянина передбачає банківське, транспортне та соціальне обслуговування населення, зокрема отримання знижки в продуктових магазинах та комунальних аптеках, дає право на пільговий проїзд тощо.

Активно говорити про цей соціальний проект почали ще у 2010 році. Тоді Руслан Крамаренко заявив, що картка киянина почне працювати з 1 січня наступного року. Однак у березні він переніс строки спочатку на третій квартал, потім на жовтень, а далі й на початок 2012 року.

Зазначимо, що тільки 10 травня поточного року міська влада розпочала видачу карток багатодітним сім'ям та соціальним працівникам.  На сьогоднішній день мешканці отримали 2310 екземплярів, за якими вже з 25 червня вони можуть отримати знижку у розмірі 25-30% на 52 найменування ліків вітчизняного виробництва в мережі КП "Фармація".

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: