Богомолець обурена безбожною ціною хвилини політреклами

Читать на русском

Кандидат у президенти, лікар і підприємець Ольга Богомолець не бачить сенсу платити за політичну рекламу

«Я не вважаю за необхідне платити за одну секунду телевізійного ефіру по $300 ... тому що, коли людям не піднімається зарплата і ростуть ціни на ліки, я вважаю, що політична реклама в нашій країні – це злочин», – заявила Богомолець під час прес-конференції передає кореспондент «Слова і Діла».

Богомолець поскаржилася, що через відсутність телевізійної рекламної кампанії східна частина України, швидше за все, нічого не дізнається про її кандидатуру. «Але я хотіла б донести до людей на сході, що вони мені однаково близькі й однаково дорогі, як і люди на Західній Україні», – сказала кандидат у президенти.

Раніше повідомлялося, що кандидат на пост президента України, лікар Ольга Богомолець вказала у своїй податковій декларації за 2013 дохід у розмірі 3 311 440 грн, а серед власності – 7 квартир, 2 будинки, 5 земельних ділянок та 4 автомобілі.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 22 обіцянки Богомолець, серед яких – програмна заява удувати якісні дороги, які не будуть вимагати щорічного ремонту, а також зміна всього кадрового складу органів влади . Всі її обіцянки поки залишаються в процесі реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: