У вотчині Ахметова захищають комуністів

Читать на русском

Донецькі регіонали вступилися за комуністів, бо вважають їх опозицією.

«Ми засуджуємо вигнання депутатів фракції Комуністичної партії у Верховній Раді України із засідання Верховної Ради України 6 травня 2014 року як носіїв опозиційних поглядів. Це показує, що парламентська більшість налаштована на зачистку політичного поля від своїх опонентів», – сказано в заяві колегії Донецької обласної ради, пише «Слово і Діло».

Крім того, донецькі регіонали звернулися до Верховної Ради з вимогою негайно припинити антитерористичну операцію й відвести військові частини в місця їх постійної дислокації. На їхню думку, дії Антитерористичного центру зірвали процес мирного врегулювання конфлікту, який нібито розпочався з ініціативи регіоналів.

Нагадаємо, раніше мер Донецька Олександр Лук'янченко вже закликав в. о. Президента України Олександра Турчинова призупинити АТО й почати переговори.

7 травня керівник Антитерористичного центру при Службі безпеки України Василь Крутов підтвердив загибель 14 українських військовослужбовців і поранення у 66 людей від початку антитерористичної операції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: