Михальчишин повідав про "чорні дірки", що всмоктують диверсантів в Україну

Читать на русском

«Свободівець» Юрій Михальчишин запевняє, що на східному кордоні України утворилися неконтрольовані прикордонниками місцячерез які російські диверсанти потрапляють у нашу країну.

«Виявляєтьсяна кордоні з Росією дуже багато «чорних дірок», через які на нашу територію потрапляють диверсанти. По суті, наші прикордонники в оточенні, ворог їх просто обходить», – сказав народний депутат від «Свободи» Юрій Михальчишин, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Факты и комментарии».

Крім того, Михальчишин зазначив, що ситуація на сході України помітно ускладнилася, тому в деяких містах без застосування важкої зброї вже не обійтися. Цьому винне, як вважає 
«свободівець», вповільнення темпів проведення АТО, яка кілька разів припинялася.


Варто зазначити, що кордон України з Росією проходить по вулицях і дворах містечка Мілове, Луганська область. І саме тут, на думку блогерів, знаходиться місце зосередження так званих «чорних дірок».


«Двоповерховий цегляний будиночок на одній із фоток – це Росія. А через дорогу, на іншому боці – Україна і табличка про держкордон на початку вулиці. Ані блокпосту, ані камер стеження. Чисто заради фану (задля сміху - Ред.) сам особисто перетнув кордон кілька разів», – пише блогер Денис Казанський.

Нагадаємо, 25 квітня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков спростував інформацію про припинення АТО на сході країни у зв'язку з загрозою вторгнення російських військ. Він підкреслив, що в ході антитерористичної операції важка техніка використана не була.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 21 обіцянку Юрія Михальчишина. Всі обіцянки, включно з заявою повернути у власність держави стратегічні підприємства і скасувати Податковий кодекс, залишаються в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: