Україна готова дати відсіч Росії – Кабаненко

Читать на русском

Збройні сили України накопичили достатньо потужності для протистояння російській армії.

«Збройні сили готові до відбиття агресії і разом з українським народом протистояти Росії. Нам вдалося за короткий період наростити потужність. Завдяки прийнятим рішенням була проведена часткова мобілізація. Зараз видано відповідний указ про продовження цих заходів», – заявив заступник міністра оборони України Ігор Кабаненко.

Він додав, що Національна гвардія України активно працює зі Збройними силами України й чітко виконує свої завдання.

Кабаненко спрогнозував, що кризова ситуація на сході України вирішиться найближчим часом. «Не все так критично. Там (на сході України - Ред.) знаходиться значна кількість підрозділів силових відомств. Вони продовжують виконувати там свої завдання. Не хочу коментувати це більш докладно», – сказав Кабаненко.

За його оцінкою, чимало залежатиме від ходу розвитку ситуації найближчими днями. «Саме на те, щоб ця ситуація розвивалася за вигідним сценарієм, зараз і докладаються всі зусилля», – резюмував підлеглий Михайла Коваля.

Нагадаємо, в системі "Слово і Діло" зафіксовано 8 обіцянок міністра оборони України Михайла Коваля, 1 з яких виконано – наприкінці березня 2014 року з Криму був виведений танковий батальйон. Решта 7 обіцянок перебувають у стадії реалізації.


ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: