Сторожук готовий торгувати арештованим майном

Читать на русском

Голова Державної виконавчої служби України Дмитро Сторожук заявив, що система електронних торгів арештованим майном запрацює у чотирьох областях вже з 1 травня.

«Експеримент буде впроваджуватися у Львівській, Вінницькій, Дніпропетровській областях та місті Києві», - цитує Сторожука прес-служба ДВС, інформує «Слово і Діло».

За його словами, найпершим і найголовнішим завданням пілота є викорінення корупційних інструментів у процесах продажу арештованого майна. «Це саме той принцип, за яким онлайн аукціони успішно функціонують вже по всьому світу», - додав Сторожук.

Він також зазначив, що останні два місяці проводилися круглі столи, зустрічі з громадськістю, давалися повідомлення в ЗМІ на тему електронних торгів - «і жодних негативних рецензій за цей час ми не отримали». Разом з тим він додав, що веб-сайт системи електронних торгів арештованим майном запрацює вже 1 травня.

«У жовтні ми відзвітуємо Кабінету Міністрів України про результаті впровадження пілота. Я не сумніваюся, що система позитивно себе зарекомендує, і вже в листопаді розпочнеться її впровадження в усіх регіонах України», - зазначив Сторожук.

Станом на 30 квітня системою «Слово і Діло» зареєстровано 5 обіцянок Дмитра Сторожука. Всі вони поки що мають статус «в процесі». Зокрема, він пообіцяв у червні представити перші результати впровадження пілотного проекту електронних торгів арештованим майном.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: