У Шеремети готують спеціальні умови оподаткування для окупованого Криму

Читать на русском

Міністерство економічного розвитку України збирається запропонувати кримчанам спеціальні умови оподаткування, які дозволять економіці півострова розвиватися.

Про це заявив перший заступник міністра Анатолій Максюта, повідомляє «Слово і Діло» із посиланням на LB.ua.

У Міністерстві економічного розвитку підкреслюють, що спалахи сепаратизму шкодять у першу чергу економіці південно-східних регіонів України.

«Можливо, нас чують жителі цих районів. Усі ці події будуть впливати негативно, перш за все, на економіку тих регіонів, де вони відбуваються. І ми повинні розуміти, що всі суспільні хвилювання – це удар по робочим місцям, удар по роботі розташованих там підприємств», - підкреслив чиновник.

Нагадаємо, 28 квітня виконувач обов’язків Президента України Олександр Турчинов підписав закон про тимчасово окуповані території.

Рейтинг відповідальності міністра економічного розвитку Павла Шеремети показує, що переважна більшість його обіцянок наразі перебувають у процесі виконання. Йдеться про 22 зобов’язання. Ще одну обіцянку Павло Шеремета вже виконав – про відкриття ринку ЄС для товарів українських виробників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: