Кузьмук пообіцяв працевлаштувати військових з Криму до кінця року

Читать на русском

Народний депутат, радник в. о. президента України з питань оборони Олександр Кузьмук заявив, що питання з працевлаштуванням українських військових, переведених з Криму, буде вирішено до кінця 2014 року.

«Зараз відпрацьовуються всі моменти, щоб не ущемити права наших героїчних людей, щоб усі були розставлені так, як це личить. Це питання не одного дня або одного тижня і, я вважаю, повністю воно може бути вирішене до кінця року», - цитує Кузьмука прес-служба депутатської групи «Економічний розвиток», пише «Слово і Діло».

Він також повідомив, що для забезпечення всіх військовослужбовців з Криму гідним житлом потрібно не менше півтора років.

«Безумовно, все відбулося так стрімко, що часу на підготовку у України практично не було. Треба розмістити офіцерів, солдатів, матросів, треба надати житло, треба надати посади, яких теж, звичайно ж, не всім вистачає», - додав він.

Відзначимо, що за останній час проектом «Слово і Діло» зафіксовано більше 10 обіцянок політиків, що стосуються питання облаштування переселенців з Криму, в тому числі і військових з їх сім'ями. Так, 25 березня 2014 року міністр соціальної політики Тетяна Денисова заявила, що всі евакуйовані з Криму отримають житло і роботу. Разом з тим, голова КМДА Володимир Бондаренко, запевнив, що він докладе максимум зусиль, щоб кримчани, які потребують допомоги, були прийняті у столиці належним чином. У свою чергу голова Львівської ОДА Ірина Сех, повідомила, що мігрантам з Криму будуть профінансовані соціальні виплати та пенсії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: