Аваков розповів, коли обговорять питання повернення активів України

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що питання повернення активів України, які вкрали і вивезли за кордон, українська сторона обговорить з європейськими та американськими партнерами 29-30 квітня в Лондоні.

«Готуюся до спеціальної зустрічі з повернення активів України, вкрадених і вивезених за кордон. З нашими європейськими та американськими партнерами 29-30 квітня обговорили широку зустріч у Лондоні – за участю спеців і високим рівнем представництва», – написав Аваков на своїй сторінці у Facebook, пише «Слово і Діло».

За його словами, в ході зустрічі будуть також обговорюватися конкретні особи, причетні до виведення активів з України. Разом з тим, сторони мають намір розглянути питання з приводу арешту зарубіжного майна і банківських рахунків цих осіб.

Голова МВС також повідомив, що на зустрічі будуть присутні представники фінансових, моніторингових і спеціальних служб. «Розраховую на високу результативність зустрічі, адже мова йде про мільярди», – додав міністр.

«Слово і Діло» зафіксувало 44 обіцянки Арсена Авакова. Зокрема, керівник МВС узяв на себе зобов’язання врегулювати конфлікти у східних регіонах країни. Ще 25 обіцянок головного міліціонера країни нині в процесі виконання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: