Тимошенко пообіцяла Путіну кінець його режиму

Читать на русском

Кандидат у президенти від партії «Батьківщина » Юлія Тимошенко вважає, що в разі війни Росії та України нинішній президент РФ Володимир Путін позбудеться своєї влади.

Про це сказано у зверненні Тимошенко до Путіна, опублікованому на офіційному сайті «Батьківщини».

«Наша боротьба – це не боротьба з народом Росії. Ми боремося проти ваших імперських амбіцій. Війна, нав'язана Україні, стане кінцем вашого режиму. Не сумнівайтеся: ми переможемо, а ваші люди відповідатимуть за всі злочини», – зазначила Тимошенко.

Крім того, екс-прем'єрка вважає, що Путін несе особисту відповідальність за смерть депутата Горлівської міськради Володимира Рибака, тіло якого, як повідомлялося, було виявлено в річці Сіверський Донець.

«Справжнього патріота України, нашого товариша, депутата «Батьківщини» Володимира Рибака замучили в Горлівці до смерті співробітники спецпідрозділів Росії. ... Я вважаю Володимира Путіна, який веде неоголошену війну проти України, особисто відповідальним за цю ситуацію», – підкреслила Тимошенко.

Нагадаємо, 27 березня екс-прем'єрка Юлія Тимошенко назвала президента Росії Володимира Путіна ворогом № 1 для України.

24 квітня екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що президентські вибори в Україні мають бути проведені в один тур, інакше у Володимира Путіна буде новий привід для агресії на сході України.

Системою «Слово і Діло» станом на 25 квітня зафіксовані 202 обіцянки Юлії Тимошенко, 50 із яких були виконані. У своїй програмі на виборах президента Тимошенко пообіцяла побудувати дружні відносини з «непутінською», демократичною Росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: