Богословська оголосила голодування через «узурпацію» влади Турчиновим

Читать на русском

Народний депутат України Інна Богословська заявила, що оголосить безстрокове голодування, якщо у Верховній Раді приймуть присягу члени Вищої ради юстиції, призначені Турчиновим.

Про це вона заявила з трибуни парламенту, після того, як спікер Ради Олександр Турчинов оголосив присутнім в залі депутатам про принесення присяги новими членами ВРЮ Сергій Бондарем, Сергієм Власенко і Лілією Мазур, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Українські Новини.

Нардеп заявила, що це незаконно і що питання не було розглянуто профільним комітетом. Вона також звинуватила Турчинова в ігноруванні норм регламенту.

«Треба припинити цей «бєспрєдєл» і узурпацію влади БЮТом. Я оголошую голодування, поки не буде оголошено про безстрокову роботу парламенту. Що ви людям зараз скажете з приводу подій в країні?», - заявила Богословська.

У відповідь спікер попросив її залишити президію Ради, але Богословська проігнорувала його прохання. Турчинов, в свою чергу, заявив, що діє за законом, призначаючи членів ради за своєю квотою, а в комітеті ВР обговорюватимуться кандидатури у ВРЮ від ВР.

Нагадаємо, раніше Богословська заявляла, що нинішній міністр МВС Арсен Аваков був призначений на свою посаду для того, щоб випустити з країни Віктора Януковича.

В активі Інни Богословської - тільки 1 виконана обіцянка з 16, зареєстрованих у системі «Слово і Діло». Зокрема, вона заявила, що не братиме участь у президентських виборах 2014 року і обіцянки своєї дотрималась.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: