Шеремета розповів, коли економіка України відновить своє зростання

Читать на русском

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета вважає, що зростання економіки України може відновитися наприкінці 2014 - початку 2015 рр.

«Зростання економіки може відбутися в кінці цього - початку наступного року», - заявив Шеремета, виступаючи у Верховній Раді, пише «Слово і Діло».

Він зазначив, що в 2015 році можна чекати стабільного економічного зростання. «Якщо ми говоримо про 15 рік, то ми говоримо про зростання «в плюс» і ми фокусуємо нашу увагу в цьому», - підкреслив Шеремета.

При цьому він не сказав, в яких саме галузях економіки можливе зростання, зазначивши, що ключовими чинниками зростання має стати розвиток малого і середнього бізнесу та дерегуляція економіки.

Також він розповів, що в цілому за підсумками нинішнього року уряд очікує зниження ВВП. «У 2014 році за оптимістичними прогнозами ми отримаємо 3%, а може бути навіть більше», - сказав Шеремета.

Нагадаємо, 11 березня Шеремета пообіцяв, що через 2-3 роки Україна увійде в 10-ку країн-лідерів за легкістю ведення бізнесу.

Всього проектом «Слово і Діло» зафіксовано 15 обіцянок Павла Шеремети. Всі вони поки що знаходяться в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: