У Литвина посилили контроль за кордоном

Читать на русском

Державна прикордонна служба України посилює заходи прикордонного контролю в пунктах пропуску на українсько-російському кордоні.

«Держприкордонслужба України тимчасово суттєво посилила заходи прикордонного контролю в пунктах пропуску на українсько-російському кордоні і на межі адміністративного кордону з АР Крим», - повідомляє прес-служба відомства, пише «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, це пов'язано з інформацією про можливі провокації на державному кордоні та з метою недопущення потрапляння на територію України радикально налаштованих осіб.

«Рішення на пропуск громадян Росії будуть прийматися за результатами контролю другої лінії. У першу чергу увага буде приділятися міцним чоловікам, які слідують в Україну одинаками або в складі невеликих груп», - зазначають у прикордонній службі.

У повідомленні також сказано, що зазначені обмеження не застосовуватимуться по відношенню до обслуговуючого персоналу транспортних засобів закордонного прямування.

Як відомо, в даний час між Україною і РФ існує безвізовий режим, але з 7 квітня громадяни РФ можуть перебувати в Україні не більше 90 днів протягом 180 днів з дати першого в'їзду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: