Замість Бондаренка обіцянки по зарплаті «Київпастрансу» виконують прокурори

Читать на русском

Керівництво КМДА неодноразово обіцяло виплатити заборгованість з заробітної плати працівникам КП «Київпастранс», але погашення боргів наразі відбувається тільки за втручання прокуратури.

Зокрема, після втручання прокуратури Голосіївського району Києва більш ніж тисячі співробітників підприємства видали двохмісячну заборгованість з зарплати в розмірі понад 1,5 млн. грн, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу прокуратури Голосіївського району.

«Прокурорською перевіркою встановлено, що на вказаному підприємстві існувала заборгованість із виплати заробітної плати за січень-лютий поточного року. Зважаючи на виявлені порушення конституційних прав робітників, прокуратурою району на адресу керівника організації було внесено подання щодо виплати боргу по заробітній платі», - вказано в повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, 29 січня 2014 року заступник голови КМДА Михайло Костюк заявив, що до кінця того ж місяця робітникам «Київпастрансу» повністю погасять заборгованість по зарплатам за грудень 2013-го року.

Колишній в.о. голови КМДА Анатолій Голубченко 3 січня 2014 року заявив, що водіям «Київпастрансу» видадуть зарплату за грудень після 10 січня, але ця обіцянка була провалена.  

23 грудня 2013 року заступник голови КМДА Руслан Крамаренко запевнив, що до кінця 2013 року затримана заробітна плата працівникам «Київпастрансу» буде нарахована, але цього також не сталося.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: