У Парубія збираються пильнувати за ЗМІ

Читать на русском

У Раді національної безпеки та оборони створять спеціальний орган для протидії іноземній інформаційній експансії. Положення про це вже підписав виконувач обов’язків президента України Олександр Турчинов.

Про це із посиланням на «Українські новини» пише «Слово і Діло».

Інформаційно-аналітичний центр РНБО займатиметься збором і обробкою інформації, прогнозуванням суспільно-політичних процесів. Передбачається, що рішення Центру будуть обов’язковими для розгляду органами виконавчої влади.

Керівником центру призначена заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар. Раніше вона неодноразово заявляла про те, що українські медіа не пристосовані до інформаційних війн, через що вплив Москви на жителів південно-східних областей України посилюється.

Правові методи, якими Україна збирається боротися за цілісність країни, на цьому не вичерпуються. Нагадаємо, нещодавно Верховна Рада прийняла закон, що посилює відповідальність за сепаратизм.

У системі «Слово і Діло» зареєстровано 16 обіцянок секретаря Ради національної безпеки та оборони Андрія Парубія. 5 із них – зокрема, про розпуск «Беркуту» та створення Національної гвардії – він виконав.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: