Мер Маріуполя виконує кожну п'яту обіцянку, а Макіївки - кожну десяту

Читать на русском

Мер Маріуполя Юрій Хотлубей зумів виконати 4 із 21 своєї обіцянки, зафіксованої проектом «Слово і Діло». Таким чином, його рейтинг відповідальності становить 19%.

Ще 8 обіцянок Хотлубея були провалені, а 9 залишаються в процесі виконання.

Останньою виконаною обіцянкою міського голови Маріуполя в системі «Слово і Діло» значиться зниження цін на томографію для чорнобильців. В той же час остання невиконана обіцянка також стосується чорнобильської катастрофи - попри запевнення Хотлубея, пам'ятник жертвам чорнобильської катастрофи в місті в обумовлені терміни встановлений не був.

Міський голова Макіївки Олександр Мальцев виконав 3 із зафіксованих проектом 27 обіцянок. Рейтинг його відповідальності в системі «Слово і Діло» становить 11 %.

Крім того, 5 обіцянок Мальцева не були виконані, а більшість - 19 заяв - знаходяться в процесі виконання.

Як і було обіцяно Мальцевим, до березня 2014 року в Червоногвардійському районі Макіївки було відкрито дитячий садок, але закрити борги по заробітній платі, всупереч своїй обіцянці, меру так і не вдалося.

Рейтинг відповідальності персон в системі «Слово і Діло» розраховується як співвідношення виконаних обіцянок щодо загальної кількості даних кожним з політиків обіцянок.

Нагадаємо, що напередодні в Маріуполі сепаратистами була захоплена міськрада. При цьому мирних прихильників єдності України побили битами. Аналогічні події відбулися і в Макіївці - міськрада була захоплена прихильниками федералізації, і сепаратисти обрали «народного мера». 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: