Азаров виконав для Слов'янська лише 2 з 32 обіцянок (ЕКСКЛЮЗИВ)

Читать на русском

Народний депутат від Партії регіонів Олексій Азаров, який балотувався до Верховної Ради по мажоритарному округу № 47 з центром в Слов'янську Донецької області, станом на сьогоднішній день виконав лише 2 з даних жителям округу 32 обіцянок.

Зокрема, як виконані зафіксовані обіцянки вирішити проблему забезпечення автобусами сільських шкіл Олександрівського та Слов'янського районів, а також очистити від аварійних дерев та озеленити місто Слов'янськ. Факти, що підтверджують виконання цих обіцянок, надав проекту «Слово і Діло» помічник-консультант Олексія Азарова.

Водночас 30 обіцянок депутата, або 94% від загальної їх кількості, продовжують очікувати свого виконання.

Зокрема, Азаров-молодший обіцяв вирішити ряд проблем Слов'янська та Слов'янського району: забезпечити Слов'янськ водою, відремонтувати застарілий житловий фонд райцентру, поліпшити стан вулиць і освітити їх, закрити місцевий сміттєвий полігон, відремонтувати пологовий будинок та міську лікарню в Слов'янську, створити в місті «будинок ветеранів», реконструювати парк культури і відпочинку та інше.

Крім того, ряд обіцянок було дано регіоналом мешканцям м. Миколаївка - замінити покрівлі в багатоквартирних будинках, погасити заборгованість підприємств цього населеного пункту з виплати зарплат, усунути проблему забезпечення водою старого міста, провести газифікацію приватного сектора, відновити місцевий спорткомплекс і т.д.

Частина обіцянок виборчої програми Азарова-молодшого стосувалися також м. Святогірськ - там обіцяли відкрити сучасну лікарню, завершити будівництво першої гілки підвідного газопроводу і почати будівництво другої; реалізувати проекти, спрямовані на залучення туристів.

Нагадаємо, що Олексій Азаров в останні місяці ігнорує засідання Верховної Ради. Його батько, екс-прем'єр Микола Азаров, як і багато інших представників колишньої влади, за інформацією ЗМІ, покинув межі України.

Як відомо, зараз Слов'янськ є одним з головних центрів діяльності сепаратистів в Донецькому регіоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: