У Яроша вирішили податися на Схід України

Читать на русском

Голова Соціал-національної асамблеї та член політради «Правого сектора» Ігор Криворучко повідомив про намір представників організації податися 8 квітня в Харків, Луганськ та Донецьк

Він заявив, що представники організації вже зараз готові до виїзду.

«Я так само, як і пані Олена Бондаренко, захвилювався за її виборців на Донбасі, тому можу запевнити, що ми сьогодні виїжджаємо в Луганськ, Харків і Донецьк», - сказав Криворучко в ефірі телеканалу «112 Україна», пише «Слово і Діло».

Він додав, що «улюблене місто» екс-президента Віктора Януковича буде спати спокійно.

Він розповів, що останні дві ночі бійці «Патріота України» відбивали Одеську і Миколаївську ОДА, а сьогодні виїдуть на схід України.

«Зараз у нас дві ночі було, це був Миколаїв та Одеса. Бійці «Патріота України» та Соціал-національної асамблеї повністю відбили і залишили під контролем влади Одеську і Миколаївську ОДА, зараз виїжджаємо в Донецьк, Луганськ і Харків», - зазначив Криворучко.

Коментуючи питання відставки міністра МВС Арсена Авакова, Криворучко заявив, що «Правий сектор» стримує ситуація з російськими військовими на кордоні з Україною.

«Ми б його давним-давно скинули, але нам дорікають тим, що у нас на кордоні зелені чоловічки. І саме це нас стримує, нам доводиться задовольнятися тим, що ми беремо участь у слідчій комісії», - заявив Криворучко.

Як повідомлялося раніше, «Правий сектор» вимагає відставки міністра Арсена Авакова через убивство одного зі своїх лідерів Олександра Музичка, більш відомого як Сашко Білий.

Нагадаємо, що 6-7 квітня в Харківській, Луганській і Донецькій областях відбулися масові заворушення із захопленням адміністративних будівель органів державної влади проросійськими активістами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: