Бондаренко звільнив одного зі своїх заступників

Читать на русском

З посади заступника голови Київської міської державної адміністрації – керівника апарату КМДА звільнено Олександра Пузанова, який займав цей пост з червня 2010 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

Станом на 9 квітня 2014 року системою «Слово і Діло» зафіксовано 13 обіцянок Пузанова, 3 з яких були виконані, 5 – не виконані, а ще 5 на момент звільнення чиновника перебували в процесі виконання.

Зокрема Пузанову вдалося виконати обіцянки про те, що в 2013 році бюджет Києва отримає від реклами 130 млн грн, кількість рекламних конструкцій у Києві в тому самому році збільшуватися не буде, а також про те, що всі невигідні договори з операторами реклами на транспорті будуть переукладені.

В той самий час Пузанов провалив обіцянки відновити парк Малишка навесні 2012 року та запустити від імені КМДА спеціальний мобільний додаток для iOS та Android з 1 серпня 2013 року. Ще три невиконані його обіцянки стосувалися видачі паспортів районними дозвільними центрами.

Остання зафіксована проектом «Слово і Діло» обіцянка Пузанова датована 12 лютого 2014 року: тоді чиновник заявив, що підпише договір оренди приміщення кінотеатру «Жовтень» з ТОВ «Кіноман» ще на три роки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: