Аваков почистить лави міліціонерів-саботажників у Харкові

Читать на русском

З підрозділів міліції Харківської області та міста Харкова будуть звільнені керівники, а також кадровий склад, які саботують роботу.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«За підсумком цих двох днів протистоянь у Харкові мною будуть зроблені висновки щодо кадрового складу підрозділів міліції області. Багато чого з того, що я побачив, більше було схоже на саботаж, ніж на службу", - заявив він.

Також Аваков пообіцяв, що буде ближче співпрацювати з вірними службі співробітниками. «Я довіряю підполковнику Дмитрієву, якого поставив на посаду місяць тому. Просто буду ретельніше йому допомагати - ситуація непроста. Окремо скажу й виділю відмінну працю спецназівців і значну частину міліціонерів-патріотів, які працювали на країну в ці складні три доби в Харкові», - повідомив Аваков.

Нагадаємо, вранці 7 квітня в. о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Харківська облдержадміністрація звільнена від мітингувальників, але впродовж дня туди знову проривалися сепаратисти.

6 квітня, коментуючи ситуацію з проявів сепаратизму в Харкові, Донецьку та Луганську, Аваков пообіцяв, що вона буде стабілізована без пролиття крові. Сьогодні вранці Харківська ОДА була "зачищена" без кровопролиття.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 37 обіцянок Авакова. Кілька з них йому не вдалося виконати. Які саме, дивіться в рейтингу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: