Шлапак представив нового голову Держфінінспекції

Читать на русском

Сьогодні, 7 квітня, міністр фінансів Олександр Шлапак представив працівникам Державної фінансової інспекції нового керівника відомства Миколу Гордієнка.

Про це повідомляє прес-служба Держфінінспекції, передає «Слово і Діло».

«Завдання, які уряд сьогодні ставить перед Держфінінспекцією, є надзвичайно серйозними, а її робота потребує глибшої аналітики, насамперед, це стосується контролю за ефективністю здійснення бюджетних видатків. Наразі фахівці інспекції перевіряють достовірність кредиторської заборгованості державного та місцевих бюджетів, і вже є перші результати, тож сподіваюся, що інспекція під керівництвом Миколи Григоровича і надалі ефективно працюватиме», - зазначив Шлапак.

Міністр також подякував за роботу попередньому керівництву Держфінінспекції.

Нагадаємо, в системі «Слово і Діло» зафіксовано дві обіцянки попереднього керівника Держфінінспекції Петра Андрєєва, одна з яких була виконана. Зокрема в лютому 2012 року він заявив, що держава не купуватиме та не орендуватиме нових автомобілів для міністерств, і виконання цієї обіцянки було підтверджено в травні 2013 року.  

Крім того, 11 березня 2013 року Андрєєв запевнив, що в тому самому році буде проведено ревізію діяльності Фонду держмайна, надано оцінку приватизації та проведенню конкурсів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: