У Коваля вирішили розконсервувати резервну військову техніку

Читать на русском

Українська армія виводить з резерву техніку для використання за призначенням

Українські військові проводять планові заходи по зняттю з тривалого зберігання автомобільної техніки шляхом розконсервації та перевірки роботи всіх систем озброєння. Про це повідомляє прес-служба Міноборони, пише «Слово і Діло».

«Більше 900 одиниць резерву військової техніки готується до використання за призначенням», - зазначили у відомстві.

Техніку розконсервовують, пробують запускати двигуни, перевіряють роботу всіх систем озброєння і агрегатів, здійснюють контрольний пробіг на відстань до 25 кілометрів, - йдеться в повідомленні.

«Підготовлені до бойового застосування БМП, гусеничні тягачі, важковозні тягачі і напівпричепи, пересувні майстерні з ремонту автомобільної техніки, засоби евакуації, засоби для перевезення особового складу та підвозу матеріальних ресурсів, самопогрузочні засоби поставляються у військові частини і підрозділи Збройних Сил України в установленому порядку», - повідомляє прес-служба Міноборони.

Раніше секретар РНБО України Андрій Парубій заявив, що Росія готується до нападу на Україну і тримає на кордоні стотисячну армію.

Як повідомлялося, 17 березня Верховна Рада України затвердила указ в.о. президента Олександра Турчинова про часткову мобілізацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: