Денісова пообіцяла не урізати соцвиплати та пільги

Читать на русском

Міністр соціальної політики Людмила Денісова заявила, що незважаючи на прийняту урядом антикризову програму, розмір пенсій, пільг і соцвиплат у 2014 році скорочуватися не буде

«Соцвиплати, пенсії, пільги - тим, хто в них дійсно потребує, будуть збережені і їх розмір не зменшиться. Нарахування відбуватиметься адресно : якщо дохід сім'ї складає менше 1710 грн - така сім'я потребує державного захисту», - запевнила Денісова, пише «Слово і Діло».

Вона уточнила, що йдеться про 205 тис. малозабезпечених сімей, 13,5 млн пенсіонерів, молодих матерів та інших соціально незахищених верствах населення.

Крім того, Денісова заявила, що Мінсоцполітики робить все можливе для виплати пенсій та інших соціальних допомог мешканцям Криму.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 28 обіцянок Людмили Денісової. 6 з них, включаючи обіцянку повного фінансування всіх пенсійних виплат за березень 2014 року, їй вдалося виконати. Ще 13, серед яких обіцянка знайти можливість доставки соціальних виплат кожному жителю Криму, - виконані не були. Решта 9 заяв міністра поки знаходяться в процесі реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: