Ярема поки не почав виконувати свою обіцянку про кортежі (ВІДЕО)

Читать на русском

Обіцянка нинішнього віце-прем’єра Віталія Яреми заборонити перекриття доріг для кортежів високопосадовців поки не виконується.

Журналісти ТСН зафіксували, що заради проїзду кортежу міністра внутрішніх справ Арсена Авакова працівники ДАІ перекрили рух в районі Московського мосту в Києві, а також відключали світлофори, в той час як сам кортеж рухався з перевищенням швидкості і створював небезпечні ситуації на дорозі.  

В відеосюжеті також сказано, що кортеж супроводжував і одну із поїздок в.о. Президента Олександра Турчинова.

Сам Аваков цей сюжет назвав перебільшенням, а його авторів – «заточеною чесною пресою».  

«Пишіть жорсткіше, чого вже соромитися – їхав, мовляв, 380 км/год, регулярно вбиває людей, купається в розкоші і по ночам возносить пісні до Вельзевула», - написав Аваков у своєму «Фейсбуці».

Прес-служба Турчинова теж заперечила, що він їздить у кортежі.  

«Учора на телеканалі «1+1» з’явилася інформація, що нібито Олександр Турчинов їхав на навчальний полігон Національної гвардії України у кортежі, який налічує п’ять машин. У зв’язку з цим змушені повідомити представникам засобів масової інформації, що це не відповідає дійсності», - зазначається в її повідомленні.

Прес-служба підкреслює, що для проїзду Турчинова дороги не перекриваються, різноманітні мигалки та маячки на його машині не використовуються і він їздить у загальному потоці машин.

Нагадаємо, на виборах до Верховної Ради 2012 року нинішній віце-прем’єр Віталій Ярема включив в свою програму обіцянку заборонити перекриття доріг для руху автомобілів високопосадовців.

Обіцянку заборонити перекривати київські дороги для проїзду урядових ескортів озвучив у свій час і народний депутат Олег Ляшко.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: