Головне за ніч 30 березня

Читать на русском

Порошенко і Кличко об’єднали передвиборчі зусилля

Петро Порошенко і Віталій Кличко підписали декларацію про об'єднання. В декларації вказані чотири пункти спільних дій. Про це повідомив Порошенко.

В ній ідеться, що політики об'єдналися заради «максимальної ефективності спільних дій з метою унеможливлення узурпації влади будь-якою політичною силою та гарантування незворотності курсу європейських реформ в Україні».

Всього в системі «Слово і Діло» - 24 обіцянки Порошенка. Він виконав 7. Які з них чекають на виконання, дивіться в рейтингу.

Порошенко, Ярош, Гриценко та Тягнибок висунулися в президенти

Петро Порошенко, лідер партії «Правий сектор» Дмитро Ярош, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко та лідер «Свободи» Олег Тягнибок висунули свої кандидатури на президентські вибори.

Нагадаємо, що вже більше десяти осіб принесли документи до ЦВК для висунення в президенти.

Клименко трудився у кріслі за 70 тис. євро

Екс-голова Міністерства доходів і зборів Олександр Клименко мав у робочому кабінеті крісло за 70 тис. євро. Про це повідомив журналіст Віталій Сич.

Окрім того, Клименко облаштував у дворі головного офісу Міндоходів "власну церкву". Також у Клименка була облаштована "залізна кімната" для переговорів - з дверима, як у банківського сховища, сантиметрів 30 завширшки.

Всього в системі "Слово і Діло" зафіксовано 43 обіцянки Клименка. Які саме він виконав, дивіться в рейтингу.

Партію регіонів фактично очолив Колесніков – Герман

На з'їзді Партії регіонів секретарем президії ПР одноголосно був обраний Борис Колесніков.

До статуту ПР були внесені зміни, зокрема ліквідовано посади почесного лідера партії, голови партії, першого заступника і всіх заступників голови, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Як заявила нардеп Ганна Герман, «Борис Колесніков фактично буде керівником Партії регіонів. Він був обраний виконавчим секретарем президії політради партії. Тепер на ньому будуть всі питання ідеології та забезпечення життєдіяльності партії».

Колесніков зробив 112 обіцянок, які зареєстровані в системі «Слово і Діло». В процесі виконання знаходиться одна обіцянка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: