Чорновол назвала перших в антикорупційному списку (ексклюзив)

Читать на русском

Першими людьми, проти яких будуть проводитися розслідування Антикорупційного комітету будуть Юрій Іванющенко  та Антон Яценко.

Про це заявила голова Антикорупційного комітету Тетяна Чорновол на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі, передає кореспондент «Слова і Діла».

«Юрій Іванющенко. Він був автором більшості корупційних схем від «сім’ї». Він був організатором силового блоку тітушок», - заявила Чорновол.

Окрім того, голова Антикорупційного комітету повідомила про те, що Іванющенко нібито мав стосунок до її побиття. «Я вважаю, що він належить до людей, які організовували замах на мене», - впевнена Чорновол.

Також вона назвала ще одну людину, проти якої в першу чергу будуть проведені розслідування комітету. «Антон Яценко. Він може інтегруватися при будь-якій владі», - сказала Чорновол. Вона додала, що Яценко у 2015 році мав очолити центральний штаб передвиборчої кампанії Віктора Януковича.

«Це зараз для мене дві головні принципові особи», - завершила Чорновол.

Нещодавно Чорновол заявляла, що приділить особливу увагу особі Ігора Коломойського в рамках антикорупційної діяльності.

Чорновол обіцяє працювати на створення антикорупційного органу з широкими повноваженнями.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 2 обіцянки Тетяни Чорновол. Чи виконала вона якусь із них, дивіться в рейтингу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: