Україна ніколи не мала настільки боєздатної армії, як зараз - Пашинський

Читать на русском

Зараз Україна має найбільш боєздатну армію за всі роки незалежності.

Про це на брифінгу заявив тимчасово виконуючий обов’язки голови Адміністрації Президента Сергій Пашинський, передає «Слово і Діло».

«Ми повністю відмобілізовані, Кабінет Міністрів виконав взяті на себе зобов’язання, фінанси пішли у війська. Ми зараз розгорнули максимально наші угруповання. За роки незалежності такої боєздатної армії, як зараз, і по кількісному, і по моральному, і по матеріальному забезпеченню у нас ще не було», - підкреслив він.

Керівник АП додав, що українські військові здатні не допустити провокацій по всьому периметру україно-російського кордону.

«Ми в стані повністю блокувати будь-які провокації на наших північних, східних, південних кордонах», - зазначив Пашинський.

Він також повідомив, що війська, які виводяться з Криму, будуть направлені на посилення охорони кордонів, в тому числі морських.

Проектом «Слово і Діло» наразі зафіксовані 5 обіцянок Сергія Пашинського, з якими можна ознайомитись на нашому сайті.  

Нагадаємо, 21 березня міністр фінансів Олександр Шлапак повідомив, що Мінфін випустить внутрішні цільові облігації, кошти від яких підуть на підвищення боєздатності української армії.

Міністр Кабінету міністрів Остап Семерак у свою чергу заявив, що чиновники більше не витрачатимуть гроші на комфортний переліт чартерними літаками, а заощаджені кошти підуть на потреби української армії.

20 березня в.о. Президента Олександр Турчинов закликав робити все можливе, щоб запобігти скороченню армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: